Villa CJ

En nybygget bolig i en meget stram arkitektur. Det stilrene ligger i arkitekturen, men også valget af materialer. Huset er opført i Ytong energi+ blokke, som er pudset hvidt. At huset er opført i Ytong energi+ blokke gør det muligt at pudse huset så hjørner og detaljer står knivskarpt.

Idé

Husets stil er skabt igennem de store vinduespartier medsorte rammer. Vinduespartiernes rammer er meget slanke, og de slanke rammer er med til at gøre huset elegant. Ud over vinduespartier med rammer, er der isat glas uden rammer flere steder, en løsning der giver unikke blik ud af huset (set inde fra).

Koncept

Huset er lagt diagonalt på grunden, for at skabe optimale sol- og lysforhold på alle sider af huset. Via linjerne i anlægget føres man direkte til husets bagindgang. Til højre for bagindgangen er den store garage til flere biler.

Design ude

Bryggerset er placeret bag ved, og sammen med garagen. Fra bagindgangen går man til højre ind i bryggerset, og til venstre møder man køkken-alrummet. Over selve køkkenet er er et loft, der giver mulighed for en smuk spot belysning. Ved spisepladsener rummet dobbelthøjt, med en åbenhed til første salen.

Fra hovedindgangen, der er skabt i et dobbelthøjt glasparti, med en smuk sort dør. Herigennem går man direkte ind i en meget høj hall, der krydses af en svævende gangbro. Til venstre i hall`en er der en imponerende in-sitostøbt betonvæg i pladeforskalling, der giver en smuk kvadratisk struktur. Trappen er ligeledes støbt som en in-sitostøbt beton mussetrappe, der er lagt af på gangbroen. Til venstre i den del af husets stueetage, er husets børne-/værelses afdeling. På første salen går man op på gangbroen. Hvis man går til højre ad gangbroen, mødes man af stuen, der er i åben forbindelse med køkken-alrummet i stueplanet.

Fra stuen er der en imponerende udsigt over området. Går man til venstre, møder man først et repose bag den imponerende in-sitostøbte betonvæg. Reposen anvendestil arbejdsplads. Bag reposen finder man voksenafdelingen.

Et imponerende soveværelse, der karakteriseres ved den runde glasbyggestens bruser, der er en del at et meget smukt badeværelse med bl.a. badekar.

Design Inde