Villa L

Den ene bygning, der er opført i sorte mursten med sort fuge, er vinklet for at fange udsigten imod øst. Farven sort er valgt for at bygningen ikke skal virke for stor.

Idé

En funkisvilla måtte det ikke være.

Bygningen er opført som 2 bygninger, som er bygget sammen med glas. Fra hele hall`en er der en fantastisk udsigt over fjorden.

Koncept

De 2 bygningskroppe er bygget sammen med delvist glas, som danner aksen i boligen. 2 vægge som er skrotstillet for hinanden, danner aksen, hvor hall`en udgør den flotte modtagelse. Den højre væg i hele hallens længde er beklædt med skiffer, I skiffervæggen er der indbygget glastrin, som svæver frit. Som værn er der isat jern rundstokke. I forlængelse af hall`en opstår det imponerende køkken alrum, der er kernen i huset, og det rum, hvor ud fra alle funktioner sker. Midt i aksen toner en meget smuk køkken ø, skabt i højglans lakeret palisander, glas og granit frem.

Fra hele hall`en er der en fantastisk udsigt over fjorden.

Hvis man ankommer til huset i bil, så kører man direkte ind i garagen, som er en del af huset. Fra garagen er der direkte adgang til et bryggers, som fører direkte ind i køkkenalrummet. I fronten af boligen er et der et arbejdsværelse, og i modsatte side er opholdsstuen placeret.

Design ude

I fronten af boligen er et der et arbejdsværelse, og i modsatte side er opholdsstuen placeret.

Til højre fra indgang, igennem skiffervæggen er husets elevator, der betjener alle 3 etager.

Man ankommer til førstesalen via den imponerende glastrappe, som har øverste trin på en gangbro, der forbinder de 2 fløje.  Til højre er værelserne, og til venstre er voksen afdeling. Soveværelset er placeret i imod udsigten. Bag soveværelset er en imponerende walk-in, et strygerum og et fantastisk badeværelse med direkte udgang til altan.

Huset er fyldt med detaljer, dobbelthøje rum, og det hele understøttes af en enestående og imponerende belysningsplan, udarbejdet af Jan Bjarnhoff, der understøtter detaljerne.

Design Inde